Сущенко зробив ще два дзвінки рідним

Сущенко зробив ще два дзвінки рідним

Укрінформ
Заарештований у Москві український журналіст Роман Сущенко цього тижня зміг зробити ще декілька дзвінків своїм близьким.

Про це його адвокат Марк Фейгін повідомив кореспондентові Укрінформу.

«Хочу сказати, що нам вдалося добитися права ще на декілька телефонних дзвінків близьким. На початку цього тижня Роман Володимирович зробив один 20-хвилинний дзвінок батькам і ще один - дружині й дітям. Зараз займаємося тим, щоби дружина Сущенка отримала право на побачення в січні», - сказав Фейгін.

Він уточнив, що до середи перебував у Києві, де провів ряд зустрічей, у тому числі прийняв у Анжеліки Сущенко заяву про можливість відвідування чоловіка в СІЗО "Лефортово". Клопотання буде подано наступного тижня.

Читайте також: Сущенко привітав співвітчизників з Різдвом та Новим роком

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, заарештували 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув із приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

27 листопада 2017 року Мосміськсуд продовжив термін утримання під арештом Сущенка до 30 січня 2018 року.

Зараз Сущенко і його адвокат ознайомлюються з матеріалами слідства. Початок суду орієнтовно очікується в січні наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-