Сущенку дозволили зателефонувати близьким – адвокат

Сущенку дозволили зателефонувати близьким – адвокат

Укрінформ
Журналіст Укрінформу Роман Сущенко, заарештований у Москві, отримав право на 20-хвилинний дзвінок близьким. Також ведуться переговори про право на побачення.

Про це Укрінформу розповів адвокат Сущенко Марк Фейгін.

"Роман Сущенко отримав дозвіл на 20-хвилинний дзвінок близьким. Він може сам вибрати, кому дзвонити - матері і батьку чи дружині і дітям", - сказав Фейгін.

Адвокат повідомив, що зараз робляться зусилля, щоб до початку суду одержати право на побачення з близькими.

"І ще новина. Я отримав з посольства Франції ряд підтверджень, що там уважно стежать за ходом "справи Сущенка", - повідомив Фейгін.

Читайте також: На Сущенка продовжують тиснути, пропонуючи визнати провину - адвокат

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, в порушення міжнародних правил, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено обвинувачення в "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

27 листопада Мосміськсуд продовжив термін утримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 січня 2018 року. Суд, ймовірно, почнеться у січні. Як повідомлялося раніше, Сущенку загрожує 20 років ув'язнення, якщо він не визнає провину.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-