Дружина і дочка Сущенка побували на побаченні з журналістом в московському СІЗО

Дружина і дочка Сущенка побували на побаченні з журналістом в московському СІЗО

Укрінформ
Дружина і донька незаконно ув’язненого в Росії журналіста Укрінформу Романа Сущенка побували з ним на побаченні в московському СІЗО «Лефортово».

Про це в понеділок повідомив у Twitter адвокат журналіста Марк Фейгін.

«Закінчилося побачення у Сущенка...», - написав адвокат, опублікувавши фото дружини Сущенка Анжели і його доньки Юлії біля входу в СІЗО.

У неділю Фейгін повідомляв, що до Сущенка прилітають на побачення дружина з донькою, напередодні «суду», де його збираються засудити до 20 років ув’язнення за нібито «збір інформації про можливе вторгнення Росії в Україну» влітку-восени 2016-го. 

Читайте також: Фільм про Сенцове отримав нагороду на кінофестивалі в Угорщині

Власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

25 вересня Мосміськсуд продовжив строк тримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 листопада 2017 року. Суд у його справі, на думку захисту журналіста, може початися в січні 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-