За Гужву внесли півмільйона застави - Лукаш

За Гужву внесли півмільйона застави - Лукаш

Укрінформ
Адвокат керівника інтернет-видання "Страна.uа" Ігоря Гужви Олена Лукаш повідомила, що заставу внесено, Гужва скоро буде на волі.

Про це Лукаш написала у Facebook.

"Заставу за Ігоря Гужву внесено Світланою Крюковою. Самого Ігоря вивезли з Лук'янівського СІЗО. Вивезли, знаючи про заставу... Дочекаємося підтвердження казначейства, і зовсім скоро Ігор буде на свободі!", - написала Лукаш.

Як повідомляв Укрінформ, Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про взяття під варту Гужви, визначивши розмір застави 544 тис. грн. Як повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, прокуратура оскаржить рішення про обрання запобіжного заходу у частині розміру застави.

Гужву затримали ввечері 22 червня за підозрою у вимаганні та отриманні 10 тисяч доларів за відмову від розміщення компрометуючих матеріалів на діючого політика.

Народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько заявив, що головний редактор видання "Страна.uа" вимагав саме у нього гроші нібито за відмову від публікації компрометуючих матеріалів.

Прокуратура вимагала для Гужви запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в 3 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-