Мінінформ починає в Twitter онлайн-обговорення звільнення Сущенка

Мінінформ починає в Twitter онлайн-обговорення звільнення Сущенка

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики сьогодні опівдні розпочинає онлайн-обговорення у Twitter, аби винести проблему незаконного ув'язнення українців на міжнародний рівень і спонукати світову спільноту до діалогу.

Про це йдеться на сторінці МІП у Facebook.

"Сьогодні опівдні запрошуємо долучитися до онлайн-обговорення у Twitter. Для цього пиши свої думки та запитання, використовуючи хештег #FreeSushchenko ... Цей захід проводимо, аби винести проблему незаконного ув'язнення українців на міжнародний рівень і спонукати світову спільноту до діалогу", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, на Twitter-сторінці МІП вестиметься текстова трансляція сьогоднішнього заходу - відкриття виставки фоторобіт власкора Укрінформу Романа Сущенка, незаконно ув'язненого в Москві, та демонстрація фільму UA|TV "В'язні Кремля".

Організатори заходу: Міністерство інформаційної політики, Міністерство закордонних справ, Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ". У якості гостей запрошені представники посольств і міжнародних організацій.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було пред'явлено обвинувачення в "шпигунстві". Суд в Москві продовжив термін перебування під вартою до 30 квітня 2017 року.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-