Фільм

Фільм "В'язні Кремля" у Києві покажуть до дня народження Сущенка

Укрінформ
У клубі Кабінету міністрів України для представників дипломатичного корпусу та міжнародних організацій 6 лютого о 13:00 відбудеться презентація фільму UA/TV "В'язні Кремля", присвяченого незаконно заарештованому в Росії журналісту Укрінформу Роману Сущенку.

Про це повідомляє прес-служба Мінінформполітики.

"Захід проводиться до дня народження журналіста - 8 лютого. Під час презентації також можна буде переглянути виставку фотографій Романа, зроблених ним під час його роботи власним кореспондентом державного інформаційного агентства "Укрінформ" у Франції", - зазначається у повідомленні.

На заході також будуть присутні родина журналіста та його адвокат Марк Фейгін.

Організатори заходу: Міністерство інформаційної політики України, Міністерство закордонних справ України, ІА "Укрінформ".

Також повідомляється, що цього дня студрада при Міністерстві інформаційної політики України запланувала Twitter-шторм.

"Під час заходу регламентовано працюватиме онлайн Twitter-конференція. Студенти за хештегом #FreeSushchenko повідомлятимуть у Twitter найважливіше. Закликаємо всіх приєднатися до Twitter-шторму, аби підняти це питання в топ-теми!" - зазначається у повідомленні.

Відкриють презентацію перші особи відомств-організаторів: міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр закордонних справ України Павло Клімкін, генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко.

Планується, що зі словами підтримки Романові Сущенку виступлять представники міжнародних організацій в Україні, уповноважений Президента з мирного вирішення конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко, а також голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-