Тюремники не передають Сущенку теплі речі - Фейгін

Тюремники не передають Сущенку теплі речі - Фейгін

Ексклюзив
Укрінформ
Марк Фейгін, адвокат неправомірно затриманого в Москві журналіста Укрінформу Романа Сущенка, розповів, що його підзахисний почувається  нормально.

Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі Укрінформу.

«Кілька слів про побутові умови. Роман здоровий, почувається нормально. Але в Москві похолодало, температура впала нижче -10, до -14. А йому не передали теплі черевики. Тобто, вони є. Посилки взагалі надходять ритмічно. Проте в Лефортово потрібно не тільки доставити посилку, але щоб ще й її вміст підняли нагору, до затриманого», - сказав Фейгін.

За його словами, Роман написав і відіслав поштою великого листа в Укрінформ, в якому дякує колегам за підтримку.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву, зазначивши, що вона не відповідає дійсності.

Термін утримання Сущенка під вартою було продовжено за рішенням Лефортовського суду до 30 січня 2017 року.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-