Гравчиня збірної України з баскетболу 3х3: Ми поборемося за Олімпіаду

Гравчиня збірної України з баскетболу 3х3: Ми поборемося за Олімпіаду

Укрінформ
Вже за два дні, 17 травня, жіноча збірна України з баскетболу 3х3 під керівництвом головного тренера Юрія Процюка стартує в олімпійському кваліфікаційному турнірі в угорському Дерберецені.

Як повідомляє ФБУ, наша команда потрапила до групи А, де зіграє проти Німеччини, Польщі та Тунісу. Про підготовку до олімпійського турніру, а також суперників у Дерберецені розповіла гравчиня збірної України Міріам Уро-Ніле, передає Укрінформ.

«Атмосфера у нас в команді дуже гарна, всі працюють, стараються. Знаємо, що нам не буде легко, тому працюємо над тим, щоб добре підготуватися, зробити, щоб у нас у всіх все вийшло якомога краще. робити... Ми готові до олімпійської кваліфікації, підготовка на мою думку пройшла нормально. Останній тиждень працювали не стільки над фізикою, скільки над тактикою, розбираємо збірні Німеччини та Польщі. Група у нас непроста, але м’яч круглий. Минулого року ми обігрували і Німеччину, і двічі Польщу, і Іспанію. Хоча та ж Польща змінилася, стала сильнішою, ніж раніше. У нас легкого шляху немає, але робитимемо свою роботу. Легко не буде нікому – ні нам, ні Німеччині, ні Польщі», - сказала баскетболістка української збірної.

Читайте також: Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 зіграє у відборі Олімпіади-2024

Як повідомляв Укрінформ відбірковий турнір у Дебрецені триватиме до 19 травня.

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-