Перша ліга: загострилася боротьба за звання найкращої команди

Перша ліга: загострилася боротьба за звання найкращої команди

Укрінформ
У 5-у турі української Першої футбольної ліги в епіцентрі уваги були два поєдинки у чемпіонській групі, в яких стосунки з’ясовували команди з верхньої частини таблиці.

Як повідомляє УАФ, доволі неочікувано петрівський «Інгулець» у гостях взяв гору над лідером - «Карпатами», передає Укрінформ. 

Господарі були явно не готові до дій гостей першим номером, петровці високо пресингували і змушували «зелено-білих» помилятися. Перемогу «Інгульця» (2:1) слід визнати справедливою. Вона загострила боротьбу за звання найсильнішої команди першої ліги.

Після фінального свистка керманич львів’ян Мирон Маркевич сказав, що його підопічні явно переоцінили власні можливості, а його колега з «Інгульця» Владислав Лупашко похвалив свою команду за чітке виконання установки. Гості були заточені на атаку, а перевага у швидкості прийняття рішень дозволила контролювати хід подій на полі.

Своєю чергою у неділю в Кам’янці-Подільському «Епіцентр» приймав сусіда по турнірній таблиці - «Лівий берег». Гості ще не втратили шансів поборотися за друге прохідне місце до УПЛ, а подолянам потрібна була звитяга, щоб залишитися на четвертому місці, яке дає право на участь у перехідних поєдинках за підвищення в класі. Але в цьому протистоянні було зафіксовано бойову нічию (1:1), яка більше влаштувала конкурентів.

Читайте також: «Карпати» програли «Інгульцю» матч лідерів футбольної Першої ліги

Що ж до суперництва у групі вибування, то продовжує програвати недавній лідер - запорізький «Металург» (цього разу поступився чернівецькій «Буковині» - 0:5), а от вишгородський «Діназ» здобув важливу перемогу над «Хустом» (1:0) і дещо поліпшив своє турнірне становище. Перервав смугу невдач і «Чернігів», узявши гору над колись грізним харківським «Металістом» (2:1). Аутсайдери докладають максимуму зусиль, щоб не вилетіти з Першої ліги.

Фото: ФК «Карпати».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-