Збірна України вже у повному складі готується до плей-офф відбору Євро

Збірна України вже у повному складі готується до плей-офф відбору Євро

Укрінформ
На п’ятий день іспанського збору національна футбольна команда України, яка готується до матчу плей-офф відбору Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини, зібралася в повному складі.

Як повідомляє прессекретар збірної Олександр Гливинський, до іспанської Марбельї прибули наші останні легіонери - Роман Яремчук, Сергій Сидорчук, Руслан Маліновський та Анатолій Трубін, передає Укрінформ. 

Усі 28 гравців потренувалися на полі футбольного центру «Банус». Зрештою, програма роботи не була однаковою для всіх. Хлопці, які нещодавно грали і добиралися до розташування «синьо-жовтих» - Руслан Маліновський, Артем Довбик, Богдан Михайліченко, Михайло Мудрик, Сергій Сидорчук та Роман Яремчук, - здійснили пробіжку та виконали комплекс вправ на відновлення м’язів. Віктор Циганков, який зазнав ушкодження медіальної колатеральної зв’язки колінного суглоба, працює індивідуально: за словами головного лікаря збірної України Романа Жолобайлюка, у відновленні є позитивна динаміка.

У вівторок національна команда проведе заключне тренування в Марбельї, після чого пообідає і виїде на летовище Малаги. Надвечір очікується прибуття збірної України до столиці Боснії і Герцеговини - Сараєва.

Читайте також: Збірна України з футболу розпочала підготовку до гри з боснійцями у плей-офф Євро-2024

Півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-