Українець здобув путівку на чемпіонат Європи з електронного футболу

Українець здобув путівку на чемпіонат Європи з електронного футболу

Укрінформ
Український кіберфутболіст Андрій CIG_ST92_UA Шакалов виграв групу G кваліфікації чемпіонату Європи з електронного футболу UEFA eEuro 2024 і здобув одну з восьми путівок на європейську першість. 

Чемпіонат пройде нинішнього літа у Німеччині, передає Укрінформ. 

Андрій CIG_ST92_UA Шакалов розпочав кваліфікацію розгромною перемогою над xOL-Mitrovic_10 із Фарерських островів - 11:2 (5:2, 6:0).

Наступне протистояння з xKaiHarris із Вельсу, виявилося єдиним, в якому наш гравець зазнав невдачі. Дві гри переможця не виявили (4:4, 3:3), і лише золотий гол у додатковій зустрічі приніс перемогу валлійцю.

Перший ігровий день український кіберфутболіст завершив гучною сенсацією, не залишивши шансів OllelitoYT зі Швеції - 9:3 (4:1, 5:2), а також у конкурентній боротьбі він виграв матч у kossu72 з Фінляндії - 8:7 (5:4, 3:3).

Головним протистоянням другого ігрового дня став матч із представником Бельгії BorussiaBradley за перше місце у групі. Дві гри завершилися унічию (2:2, 2:2), а в третій золотий м'яч забив саме українець.

Перемогами 9:5 (3:4, 6:1) над JoseHamster із Північної Ірландії та 8:4 (7:1, 1:3) над Uliks Polloshka з Косова Андрій CIG_ST92_UA Шакалов завершив другий ігровий день.

Читайте також: Кіберфутболісти України гратимуть у верхній сітці плей-офф FIFAe Nations Cup

Таким чином, українець закінчив виступи в групі G із 18-ма очками в активі. За рівності очок із бельгійцем саме перемога в очній зустрічі дозволила нашому кіберфутболісту посісти перше місце і здобути путівку на UEFA eEuro 2024.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-