Довбик та Лунін приєдналися до тренувального табору збірної України

Довбик та Лунін приєдналися до тренувального табору збірної України

Укрінформ
Розташування національної збірної України з футболу, яка в Іспанії готується до матчу плей-офф кваліфікації Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною, залишили гравці «молодіжки», які допомагали головній команді країни впродовж трьох днів збору.

Натомість до збірної приєдналися Артем Довбик та Андрій Лунін, які приїхали швидкісним потягом із Мадрида, передає Укрінформ. 

Гравці національної команди провели відновлювальне тренування після інтенсивної двостороннбої гри у високому темпі. У програмі роботи були велотренажери та вправи на відновлення м’язів і виведення з них молочної кислоти.

Заняття відвідали чимало укранців, які мешкають на Півдні Іспанії, серед них було багато дітей. За гарною традицією, збірники підійшли до вболівальників і кожному приділили увагу: автограф- та фотосесії викликали щире захоплення в наших фанів - ніхто не залишився без фото й підпису гравця чи головного тренера національної команди.

Читайте також: Україна буде в четвертому кошику при жеребкуванні груп футбольного турніру Олімпіади-2024

Півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-