Караваєв: В нашій збірній завжди позитивна атмосфера

Караваєв: В нашій збірній завжди позитивна атмосфера

Укрінформ
Футболісти національноїх збірної України, які готуються до березневих поєдинків, подолали довгу дорогу з України до іспанської Марбельї і провели відновлювальне тренування. 

Враженнями від початку підготовчого процесу поділився захисник Олександр Караваєв, передає Укрінформ.

«22 години в дорозі? Ми так завжди їдемо кудись, уже звикли. Сідаєш у потяг, три-чотири години спілкуєшся, щось поїси, потім лягаєш спати. О 4-й ранку встаєш, перевіряють паспорти, потім знову лягаєш на годинку. Потім автобус, літак, знову автобус - як завжди все. Після дороги не рекомендовано лягати в ліжко, щоб відпочивати. Треба обов’язково після такої виснажливої дороги зробити пробіжку, квадрати, тобто фізичні вправи. Годинку попрацювали, і можна відновлюватися.

Я завжди повторюю, що коли приїжджаєш до збірної, тут дуже гарна, весела й позитивна атмосфера, тому що в нас одна сім’я. Завжди чекаємо на збір як у плані спорту й досягнення успіху, так і в плані спілкування з хлопцями, яких давно не бачили, зазвичай тих, які грають за кордоном. Їх нині поки немає в розташуванні, але вони скоро приїдуть, і емоцій стане ще більше. Звичайно, усі хочуть грати. Тут збираються найкращі, і всі між собою конкурують», - розповів Олександр Караваєв.

Читайте також: Збірна України з футболу проведе контрольний поєдинок з Польщею

Додамо, що півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-