Футболісти України почнуть підготовку до плей-офф відбору Євро 14 березня

Футболісти України почнуть підготовку до плей-офф відбору Євро 14 березня

Укрінформ
Національна команда України з футболу розпочне підготовку до півфіналу плей-офф відбору Євро-2024 в іспанській Марбельї.

Як повідомив прессекретар національної збірної Олександр Гливинський, до Марбельї гравці українських клубів прибудуть по обіді 14 березня, передає Укрінформ.

В Іспанії підопічні Сергія Реброва готуватимуться до 19-го числа - на полях футбольного центру «Банус». Легіонери приєднуватимуться до команди упродовж тижня, після ігор за свої клуби.

19 березня національна команда повним складом вилетить до Сараєва, де й розміститься за два дні до гри плей-офф. Передматчеве тренування збірна України проведе на арені матчу - стадіоні «Біліно Поле» в місті Зениця, що за 70 км від столиці Боснії і Герцеговини.

21 березня о 20.45 за місцевим часом (21.45 за київським) розпочнеться півфінальний матч плей-офф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина - Україна.

22 березня українці візьмуть курс із Сараєва на польське місто Познань. Упродовж трьох днів (22-24 березня) команда готуватиметься до другої березневої гри у містечку Опалениця біля Познані.

25 березня збірна України переїде під Вроцлав - до Тшебниці, де команда проводила збір у вересні минулого року, перед матчем відбору Євро-2024 з Англією. Цього ж дня підопічні Сергія Реброва проведуть офіційне тренування на полі стадіону «Тарчинський Арена Вроцлав».

Читайте також: Ребров: Ми маємо досвід ігор у плей-офф. Упевнений, наші футболісти готові

На 21.45 за Києвом 26 березня призначено початок заключного поєдинку березневого збору національної команди України.

Фото: uaf.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-