Тернопільський рятувальник здобув «золото» чемпіонату України з жиму штанги лежачи

Тернопільський рятувальник здобув «золото» чемпіонату України з жиму штанги лежачи

Укрінформ
Тернопільський рятувальник Михайло Шаблій здобув золото у чемпіонаті України з жиму штанги лежачи і виборов право представляти нашу країну на європейських змаганнях з пауерліфтингу.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Тернопільській області, передає Укрінформ. 

«У складі збірної команди Тернопільської області виступав пожежний-рятувальник 1-ї державної пожежно-рятувальної частини сержант служби цивільного захисту Михайло Шаблій. Він став кращим у ваговій категорії до 66 кг, зафіксувавши в жимі від грудей вагу 185 кг», - йдеться у повідомленні.

Чемпіонат України з жиму лежачи та класичного жиму відбувався у Коломиї. За підсумками змагань тернопільський рятувальник учергове виборов право представляти Україну на наступному чемпіонаті Європи з пауерліфтингу. Турнір відбудеться у серпні в Туреччині.

Читайте також: Українець Новописьменний виступив на чемпіонаті світових зірок пауерліфтингу у Шеффілді

«У моїй категорії були надзвичайно сильні учасники, тому довелося докласти багато зусиль, аби показати найкращий результат. Я займаюся жимом штанги лежачи з 2009 року. Працюю позмінно, тож у вихідні приділяю час для тренувань. Зазвичай займаюся три-чотири рази на тиждень. Минулого року здобув «бронзу» на чемпіонаті Європи. Тепер працюватиму над тим, щоб покращити цей результат», - розповів кореспонденту Укрінформу 32-річний Михайло Шаблій.

Фото: facebook.com/DSNSTERNOPIL.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-