ДЮФШ «Динамо» уклала угоди про співпрацю з шістьма клубами Києва і області

ДЮФШ «Динамо» уклала угоди про співпрацю з шістьма клубами Києва і області

Укрінформ
На столичному стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулася непересічна подія. 

Динамівська дитячо-юнацька футбольна школа підписала угоди про співпрацю із швстьма клубами-партнерами. Керівництво школи ставить на меті створити широку партнерську мережу щоб у кожному районі Києва та за його межами діти могли займатися футболом на найвищому рівні, передає Укрінформ. 

Це також додасть зручності батькам, які не завжди можуть возити дітей на тренування через пів міста, а самих відпускати не наважуються, особливо, коли мова йде про зовсім маленьких футболістів. Таким чином, майбутні динамівці зможуть займатися у клубах, які територіально розташовані ближче до їхнього місця проживання та без шкоди для основного навчання. А з часом найкращі вихованці, які матимуть успіхи у футболі, будуть зараховані до ДЮФШ «Динамо».

Зазначимо, що кожен із шести клубів буде офіційним партнером та представником Академії ФК «Динамо» у різних районах Києва та за межами міста:

Дитячо-юнацька спортивна школа №26 м. Києва (у Святошинському районі), Громадська організація «Дитяча Академія Джуніор» (у Бучанському районі Київської області), Міський футбольний клуб «Бровари» (у м. Бровари), Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Восход» м. Києва (у Дарницькому районі),  Громадське об’єднання «Футбольний клуб «Динамік» (у Шевченківському та Голосіївському районах), Громадське об’єднання «Дитячо-юнацький футбольний клуб «Титан-Київ» (у Деснянському районі).

Поки що це шість клубів у різних районах Києва та його околиць, але надалі планується розширення мережі партнерів та підписання нових угод. ДЮФШ 

Читайте також: «Динамо» проведе гостьовий матч з «Металістом 1925» у Києві

Директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко: «Сьогодні були підписані угоди про співпрацю з рядом клубів Києва та області з метою обміну інформацією, організації спільних тренувань, турнірів, методичних занять, спілкування тощо. Головна мета для нас - бачити усі молоді таланти, які є у Києві та області, слідкувати за їхнім зростанням та спільними зусиллями якомога більш кваліфіковано та результативно готувати футболістів. Ті, хто показуватиме найкращі результати, зможуть потрапити до ДЮФШ «Динамо» - це наша основна ціль. Впевнений, обопільно з нашими новими партнерами ми вирішимо це питання». 

Фото: fcdynamo.com. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-