Новий тренер футболістів «Марселя» Гассе планує «перевернути сезон»

Новий тренер футболістів «Марселя» Гассе планує «перевернути сезон»

Укрінформ
Новим тренером французького футбольного клубу «Марсель» став 70-річний Жан-Луї Гассе. У четвер команда вже в четвер зіграє матч-відповідь плей-офф Ліги Європи проти донецького «Шахтаря».

Наставник марсельців зазначив, що, попри невдалі останні результати, команда здатна «перевернути сезон», передає Укрінформ. 

«Я зрозумів, що «Марсель» нині не має душі, а Дженнаро Гаттузо (попередній наставник. - Ред.) втратив управління командою. Мене попросили змінити ситуацію, маю чотири місяці. Мій вік? Вік у вас у голові, а я маю завдання. У нас попереду важливі матчі, є можливість перевернути увесь сезон. У нас є єврокубковий матч з «Шахтарем», який є сильним суперником. А в Лізі 1 ми хочемо бути вищими, адже заслуговуємо більше, ніж 9-те місце. Не просимо від гравців неможливого. Результати останнім часом посередні, але шанси є. Гравцям потрібно усвідомити, що вони є хорошими футболістами, а останнім часом робили замало», - заявив Гассе.

Читайте також: «Марсель» призначив нового тренера перед грою з «Шахтарем»

Укр повідомляв Укрінформ, матч «Марсель» - «Шахтар» відбудеться 22 лютого, на марсельському стадіоні « Велодром». Початок зустрічі о 22.00 за київським часом.  Перша гра у Гамбургу завершилась унічию 2:2.

Фото: om.fr.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-