Українські футболістки поділилися очікуваннями перед матчами з Болгарією

Українські футболістки поділилися очікуваннями перед матчами з Болгарією

Укрінформ
Національна жіноча збірна України з футболу вирушила на збір, приурочений до стикових поєдинків Ліги націй із Болгарією, які відбудуться 23-го та 27 лютого.

Наша команда зібралася в Києві, вирушила автобусом до Варшави, а потім - літаком до турецької Антальї, де й триватиме підготовка, передає Укрінформ.

Емоціями після початку збору поділилися півзахисниці Анна Петрик та Єлизавета Молодюк.

«Зібралися знову всі разом. Не так багато зборів на рік, тому цінуємо кожен із них. У наступних двох іграх ми налаштовуємося на результат. Настрій, як завжди, чудовий. Щодо мого пошкодження, то фізично я почуваюся добре. Це більше були моменти саме підготовки, коригування. Що стосується мене як професіонала, то я намагаюся покращити якісь свої слабкі моменти. Усе добре, готуємося далі», - сказала Петрик.

«Емоції позитивні, але змішані. Звісно, є мандраж, тому що це доволі високий рівень. Є хвилювання із цього приводу. Краще знаю дівчат, з якими ми грали в юнацькій лізі, але знаю й старших гравчинь», - розповіла про свій дебютний виклик до національної збірної Єлизавета Молодюк.

Гра Болгарія - Україна відбудеться 23 лютого в болгарському містечку Кирджалі на центральному стадіоні «Арда-Арена». Час початку зустрічі - 16.00 за київським часом.

Читайте також: Відомий склад жіночої збірної України з футболу на ігри плей-офф Ліги націй

Матч-відповідь Україна — Болгарія пройде 27 лютого. Номінально домашню гру «синьо-жовті» проведуть на стадіоні «Мардан» у місті Анталья (Туреччина). Початок цього поєдинку - о 15.00 за Києвом.

Команда-переможниця збереже прописку у Лізі B.  

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-