Тренер Боснії і Герцеговини: Наш суперник у плей-офф - дуже якісна Україна

Тренер Боснії і Герцеговини: Наш суперник у плей-офф - дуже якісна Україна

Укрінформ
Наставник збірної Боснії і Герцеговини з футболу Саво Милошевич прокоментував підготовку команди до матчу з Україною у плей-офф відбору Євро-2024.

Про це повідомляє офіційний сайт Футбольного союзу Боснії і Герцеговини, передає Укрінформ. 

«Я постійно контактую із гравцями і найближчим часом планую поїздку до Німеччини та Туреччини, де виступає багато футболістів нашої збірної. Буду дивитися там їхні матчі і скористаюся нагодою поспілкуватися наживо. Загалом ми донесли до гравців, що збираємося робити в тактичному плані, і я вірю, що команда підготується до плей-офф. А тамбуде нелегко: наш перший суперник - дуже якісна Україна. Добре, що граємо вдома. Сподіваюся на те, що візьмемо участь і у фіналі відбору. Ця схема плей-офф складна - в одному матчі вирішується все. Вірю, що зможемо досягти успіху і кваліфікуватися на чемпіонат Європи. Ми всі зусилля підпорядкували саме цьому», - сказав Милошевич.

Читайте також: Ребров: Упевнений, в нашій групі Ліги націй буде важка боротьба

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 1/2 фіналу плей-офф відбору Євро-2024 між Боснією і Герцеговиною та Україною відбудеться 21 березня на стадіоні «Биліно Поле» в Зениці. Переможець зіграє у фіналі з кращою командою пари Ісландія - Ізраїль.

Фото: www.nfsbih.ba.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-