Людмила Кіченок - четверта українка, яка зіграє у парному фіналі Grand Slam

Людмила Кіченок - четверта українка, яка зіграє у парному фіналі Grand Slam

Укрінформ
Сьогодні у півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії у Мельбурні українка Людмила Кіченок та представниця Латвії Олена Остапенко здобули перемогу над парою Габріела Дабровскі/Ерін Раутліфф (Канада/Нова Зеландія) - 7:5, 7:5.

Таким чином, 31-річна Людмила Кіченок уперше зіграє у фіналі парного «мейджора» і стане четвертою українською тенісисткою, яка боротиметься за титул на змаганнях Grand Slam, передає Укрінформ.

1999 року Олена Татаркова разом із південноафриканською тенісисткою Маріан де Свардт, поступилася у вирішальному поєдинку Вімблдона американській парі Ліндсей Девенпорт/Карина Мораріу - 4:6, 4:6.

У 2008 році сестри Олена і Катерина Бондаренко переграли у вирішальному поєдинку Відкритого чемпіонату Австралії пару Вікторія Азаренко/Шахар Пеєр - 2:6, 6:1, 6:4 і здобувли перший титул Grand Slam в історії українського тенісу.

Читайте також: Людмила Кіченок виступить у фіналі за парний титул Australian Open

У неділю Людмила Кіченок та Олена Остапенко зіграють у фіналі Australian Open-2024 проти другого сіяного дуету Елізе Мертенс/Се Шувей (Бельгія/Китайський Тайбей).

Як повідомлялося, торік Людмила Кіченок разом з хорватом Мате Павичем стала чемпіонкою Вімблдона у міксті.

Фото: btu.org.ua. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-