Футболісти «Кривбаса» провели перше тренування після відпустки

Футболісти «Кривбаса» провели перше тренування після відпустки

Укрінформ
Криворізький футбольний клуб «Кривбас» вийшов з відпустки, яка тривала чотири тижні. 

Після командної наради, на якій головний тренер Юрій Вернидуб привітав футболістів з початком зборів та розповів про найближчі плани, «червоно-білі» заняттям з пілатесу в критому манежі клубної бази розпочали перший етап підготовки до другої частини сезону, передає Укрінформ. 

Після цього лідер української Прем'єр-ліги працював з мʼячами у квадратах. А завершив тренування біговою роботою. З проходить дводенне поглибленне медобстеження. команда до 13 січня працюватиме в одноразовому режимі, після чого вирушить на місячний збір до іспанського Аліканте.

Відомі три спаринг-партнери команди на Піренеях: «Пʼяст» Польща (28.01), «Віборг» Данія (10.02), «Реал Мурсія» Іспанія (13.02). Загалом Кривбас» зіграє близько десяти контрольних матчів. 

Читайте також: Вернидуб – найкращий тренер 2023 року в УПЛ за версією UAFC

Індивідуально з клубним тренером-реабілітологом Андрієм Буличевим займався захисник Дмитро Семенов, який повернувся до Кривого Рогу і продовжує відновлення після хірургічного втручання. Також приєднався до криворіжців нападник Олексій Хобленко, який першу частину сезону провів в оренді у черкаському клубі «ЛНЗ». 

Фото: facebook.com/fckryvbas.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-