Фонд Світоліної керуватиме збірною України у Кубку Біллі Джин Кінг

Фонд Світоліної керуватиме збірною України у Кубку Біллі Джин Кінг

Укрінформ
Федерація тенісу України (ФБУ) оголосила про передачу прав на управління жіночою національною збірною в Кубку Біллі Джин Кінг Фонду Еліни Світоліної.

Про це овадомляє пресслужба федерації, передає Укрінформ. 

«Федерація тенісу України (ФТУ) оголошує про передачу управління жіночої тенісної збірної України в Кубку Біллі Джин Кінг до Фонду Еліни Світоліної на наступні чотири роки (2024-2027). Цей історичний крок підкреслює бажання ФТУ об'єднати зусилля з Фондом Еліни Світоліної для забезпечення збалансованого підходу до розвитку жіночого тенісу в Україні. Еліна Світоліна, найуспішніша українська тенісистка, братиме активну участь у формуванні стратегії та підготовці збірної до високих стандартів змагань», - зазначається у повідомленні.

«Сьогодні шість українських спортсменок входять до числа 100 найуспішніших тенісисток світу. І під керуванням фахової  команди фонду національна збірна здатна продемонструвати високий результат у Кубку Біллі Джин Кінг - жіночому командному чемпіонаті світу з тенісу. У нас є всі шанси на те, аби привезти кубок в Україну», - прокоментувала це рішення Еліна Світоліна.

Читайте також: Світоліна здобула перемогу в номінації «Повернення року» WTA Player Awards 2023

Як повідомляв Укрінфолрм, українські тенісистки у квітні наступного року зіграють проти Румунії за місце у фінальному турнірі Кубка Біллі Джин Кінг-2024.

Фото: facebook.com/UkrainianTennisFederation.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-