Захисник «Шахтаря»: Зробимо все задля виходу до плей-офф Ліги чемпіонів

Захисник «Шахтаря»: Зробимо все задля виходу до плей-офф Ліги чемпіонів

Укрінформ
Футболісти донецького «Шахтаря» сьогодні зіграють заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА в гостях з португальським «Порту».

Для виходу до плей-офф турніру українському клубу портібна лише перемога. Напередодні гри центральний захисник «Шахтаря» Валерій Бондар пообіцяв, що команди робитиме «все можливе й неможливе» задля досягнення успіху, передає Укрінформ. 

«Я дивився перший матч проти «Порту» зі студії й дуже уболівав за свою команду, але, звісно, ми отримали трішки не той результат, якого хотіли. Тепер буде інший матч. Трохи змінилася наша гра, тактика. Після того, як прийшов новий тренер, вважаю, змінилася сама філософія гри. Ми добре почуваємося, дуже гарний настрій і чудова атмосфера в колективі. Вважаю, це заслуга і головного тренера, і кожного з нас. Залишився один матч, і ми хочемо втілити в життя маленьку мрію. Знаю, що вся країна буде з нами, переживатиме за нас. Ми дуже хочемо порадувати також і наші Збройні сили. Прагнемо втілити нашу маленьку мрію і пройти далі. «Шахтар» має показати, на що здатний і те, що приїхав сюди перемагати. Зробимо все можливе й неможливе», - сказав Бондар.

Читайте також: «Шахтар» сьогодні зіграє з «Порту» в Лізі чемпіонів УЄФА

Матч «Порту» - «Шахтар» розпочнеться 13 грудня о 22.00 за київським часом. 

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-