Мінмолодьспорту і фонд Східної Європи організували спеціальний курс про українську ідентичність

Мінмолодьспорту і фонд Східної Європи організували спеціальний курс про українську ідентичність

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту разом з фондом Східної Європи організували спеціальний курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності».

Курс спрямований на формування української національної та громадянської, ідентичності, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України, передає Укрінформ.

Курс вестиме Марічка Падалко, а експертами стануть науковці й науковиці Українського інституту національної пам’яті та Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Його розробили зокрема для вчителів історії, фахівців, залучених до виховної роботи, громадських і волонтерських організацій та реалізації проєктів національно-патріотичного виховання.

Він також підійде для тих, хто хоче підвищити власний рівень знань про історію України, поглибити знання з новітньої історії, сучасних процесів державотворення та розвитку українського громадянського суспільства.

Курс безкоштовно доступний на Освітній онлайн-платформі «Зрозуміло!» за посиланням.

Після успішно складеного фінального тесту слухачі отримають сертифікат із 0,2 кредиту ЄКТС.

Читайте також: МКІП планує створити розмовні клуби та курси з української

Як повідомлялося, міністерство культури та інформаційної політики України планує створення розмовних клубів, запуск мовних курсів з вивчення української мови, розробку різного роду словників, вузькопрофільної термінології.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-