Юні українці потренувалися у тенісному таборі Світоліної в Польщі

Юні українці потренувалися у тенісному таборі Світоліної в Польщі

Укрінформ
Фонд Еліни Світоліної провів тенісний табір для гравців віком до 12-ти років. 

20 хлопчиків і дівчаток тренувалися протягом десяти днів у тенісному клубі польського міста Лешно під керівництвом капітана жіночої збірної України Михайла Філіми, а також за участю тренерів Ольги Савчук і Дениса Ващука, передає Укрінформ. 

За словами організаторів, загалом за п’ять років до програми ES Tennis Camp долучилися сто гравців. Проживання, харчування та тренування для учасників - безкоштовні. У розкладі тенісного табору є загальна фізична підготовка, ігрові тенісні та технічні тренування, заняття з тактики, відновлювальні тренування і консультації із психологом.

Еліна Світоліна, яка взяла перерву у виступах і відновлюється після травми, особисто відвідала маленьких гравців у Лешно.

«Провівши ці дні порядіз учасниками, я вкотре побачила, наскільки наше юне покоління сильне та завзяте! Ці діти мріють та тяжко працюють, щоб наблизитися до своєї мрії, - каже Світоліна. - Працюють наче дорослі! Я неймовірно тішуся тим, що завдяки програмам фонду маю змогу поділитися з юними спортсменами досвідом. І, сподіваюся, надихнти їх», - сказала Еліна.

Організатори подякували донорам і партнерам Wilson, Adidas, Setanta Sports за сприяння у проведенні цього заходу.

Читайте також: Фонд Світоліної запускає нову програму для юних спортсменів

Нагадаємо, що у 2022 році через повномасштабне вторгнення Росії в Україні з безпекових міркувань тенісний табір від Фонду Еліни Світоліної також відбувся за кордоном - у Болгарії.

Фото: Elina Svitolina Foundation.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-