Тренер каратистів Сіраковський: Терлюга зараз є першим номером у світі, тому закономірно перемогла

Тренер каратистів Сіраковський: Терлюга зараз є першим номером у світі, тому закономірно перемогла

Ексклюзив
Укрінформ
Головний тренер збірної України з карате Микола Сіраковський високо оцінив переможний виступ Анжеліки Терлюги на Європейських іграх-2023.

Він розповів про це в коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Анжеліка зустрічалася із цією суперницею 4 роки тому. На відміну від минулого разу, ми змогли здобути перемогу за рахунок грамотного аналізу бою. Ми фактично не дали суперниці жодних шансів. Анжеліка підтвердила, що зараз вона є першим номером у світі, тому закономірно перемогла. Анжеліка - це той атлет, який працює постійно. Це головна причина, чому вона показує такий результат. Перемога на Європейських іграх - це закономірно, враховуючи форму, в якій вона підійшла до турніру».  - сказав головний тренер збірної України з карате.

Сама Терлюга порівняла перемогу над  болгаркою Івеною Горатовою з подоланням бар'єру.

«Минулого разу в Мінську я теж була в фіналі проти Горатової, але він не закінчився для мене хеппі-ендом. Суперниця була дуже принциповою. За всю мою кар'єру вона завадила мені здобути низку медалей, зокрема «золото» Олімпіади. На чемпіонаті світу ми зустрічалися двічі і обидва рази я програвала. Нарешті я змогла подолати цей бар'єр, тому почуваюся дуже щасливою», - зауважила каратистка.

Читайте також: Ілля Шевляк, президент Спортивного комітету України

Як повідомлялося, вчора, 23 червня, українська каратистка Анжеліка Терлюга завоювала золоту нагороду Європейських ігор в польському Кракові. 

Європейські ігри триватимуть до 2 липня.

Фото: НОК України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-