У Хмельницькому пройшов турнір із дзюдо «Кубок Поділля»

У Хмельницькому пройшов турнір із дзюдо «Кубок Поділля»

Укрінформ
У легкоатлетичному манежі Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді, за підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області відбувся Всеукраїнський турнір із дзюдо «Кубок Поділля».

У змаганнях, проведених в рамках Всеукраїнського ллімпійського дня, взяли участь понад 300 юних спортсменів  з 17-ти областей України та міста Києва, передає Укрінформ.

Голова регіонального відділення НОК України в Хмельницькій області, президент громадської організації «Федерація дзюдо Хмельниччини» Віталій Огон вручив посвідчення та значки майстрів спорту України з цього популярного у подільському краї олімпійського виду єдиноборств трьом вихованцям місцевих спортклубів: Андрію Боровікову, Назару Акішеву та Владиславу Холоду .

Читайте також: Українка Литвиненко здобула «бронзу» на етапі серії Гран-прі з дзюдо в Австрії

Усі переможці та призери змагань були відзначені дипломами, оригінальними медалями та кубками від організаторів, а також подарунками від обласних благодійних фондів. Нагородження провели почесні гості турніру - титуловані олімпійці Роман Гонтюк, Геннадій Білодід і Сергій Дребот.

Фото: facebook.com/olympicua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-