Українські баскетболістки завершили збір в Іспанії

Українські баскетболістки завершили збір в Іспанії

Укрінформ
Жіноча збірна України з баскетболу завершила короткий тренувальний збіру в Іспанії, під час якого команда зіграла контрльну гру проти збірної земель Каталонії (52:89).

Враженніми поділився головний тренер українок Євген Мурзін, який, зокрема, зазначив, що його підопічним треба більше ігрової праутики, передає Укрінформ. 

«Усіх поставлених цілей досягти не вдалося, звичайно, адже хотілося б мати в розпорядженні не 9, а 12 гравчинь, - сказав Мурзін. - Але контрольному матчі ми перевірили свої сили, перевірили Кононученко та Бойко, побачили, як вони сприймають поставлені перед ними задачі. У цілому залишилось непогане враження, ці дівчата - найближчий резерв збірної. Я вдячний кожній гравчині, яка прибула до збірної. Ця гра лише підтвердила, що влітку нам потрібен ще один збір та турнір. Ми маємо експерементувати, адже у відборі вже буде гра на результат. І, звичайно, хотілося б отримати більше ігрової практики. 

Читайте також: Баскетболістки національної команди України розпочинають збір в Іспанії

Мені сподобалось, як Мазніченко взяла на себе роль лідерки та капітана команди за відсутності Ягупової. Щодо Аліни, вона, звичайно, дуже важлива частина нашої команди. Вона не тільки своєю грою, а й лідерськими якостями та роботаю надихає дівчат. І що важливо, вона дуже не любить програвати».

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-