Дубль Олексія Ворони допоміг хокеїстам України знову перемогти Угорщину

Дубль Олексія Ворони допоміг хокеїстам України знову перемогти Угорщину

Укрінформ
Готуючись до чемпіонату світу, національна збірна України здобула другу перемогу над  представником Топ-дивізіону світового хокею - командою Угорщини.

Контрольна зустріч в угорському місті Мішкольц завершилася на користь нашої команди з рахунком 4:1 (1:0, 2:1, 1:0), передає Укрінформ.

Порівняно з попередньою грою (1:0 - буліти), тренерський штаб українців зробив низку перестановок у складі, залишивши в запасі Едуарда Захарченка, Філіпа Пангелова-Юлдашева, Віталію Ляльку, а також замінив Гліба Кривошапкіна, який повернувся в Україну на операцію… Відсутність лідерів команди не вплинула на високу якість гри, і українці після сумбурного початку зустрічі та низки сейвів Богдана Дьяченка поступово захопили ініціативу.

Відзначимо, що відмінний матч вдався форварду номінально четвертої ланки Олексію Вороні, який закинув дві шайби з п’ятачка. Свою першу шайбу у 13-й грі за збірну України провів захисник Євген Ратушний, а найефектнішу шайбу ефектно відправив у ворота Данило Трахт. Молодий форвард вже забивав Угорщині у своєму дебютному турнірі на Єврочеленджі у листопаді, а у Мішкольці підтвердив свій клас.

Читайте також: Жіноча збірна України перемогла Естонію на ЧС з хокею

Після третьої поспіль перемоги над Угорщиною збірна України у піднесеному настрої вирушає до Таллінна, де й продовжить готуватися до головного турніру року – чемпіонату світу у Дивізіоні 1B (23-29 квітня).

Додамо, що чемпіонат світу-2023 суперниками українців будуть збірні Японії, Естонії, Китаю, Сербії та Нідерландів.

Фото: fhu.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-