Єгор Назарина: Мрію, щоб на «Донбас Арені» пролунав гімн України

Єгор Назарина: Мрію, щоб на «Донбас Арені» пролунав гімн України

Укрінформ
Центральний півзахисник Єгор Назарина розповів про підготовку до другої частини сезону, очікування від матчів проти «Ренна» та про те, як на нього особисто вплинула війна.

Футболіст розповів про це в інтерв’ю YouTube-каналу Parimatch Ukraine, передає Укрінформ.

«Ренн» - міцна команда, але ми теж не подарунок, тому буде цікава гра, і сподівюся, ми зможемо пройти якомога далі. Чи буде «Шахтар» в фіналі Ліги Європи? Це мрія багатьох вболівальників, це і наша мрія. Але ми рухаємося від матчу до матчу. Зараз нас чекає матч з «Ренном». Як кажуть: «Немає нічого неможливого». Одного разу «Дніпро» це вже показав, коли вони грали у фіналі. Будемо рухатися від матчу до матчу та вірити», - сказав Назарина.

Він також наголосив на тому, що Ігор Йовичевич - це сучасний тренер зі своїм підходом до гри.

«Йовічевич – сучасний тренер, з сучасним підходом. Мені імпонує, що тренер є гарним психологом, і я з задоволенням працюю під керівництвом Містера. Коли я почув його першу промову перед матчем Ліги чемпіонів, у мене йшли мурахи по шкірі. Фінал ЛЄ? Немає нічого неможливого», - зауважив футболіст.

Окрім того, Назарина сказав, що мріє зіграти на «Донбас Арені» в Україні, одній з найміцніших країн світу.

«Війна вплинула не лише на мене, але й на весь світ, і багато чого змінила. Я ментально став сильнішим, і зараз, як ніколи гордий бути українцем. Чи можуть спортсмени виїжджати за кордон? Я багато думав на цю тему. Але ми ідемо виключно по роботі, ми граємо, прославляємо Україну на міжнародній арені, і завжди повертаємося до рідної країни. Я завжди підтримую донатами волонтерські збори. Моя дружина часто допомагає притулкам для тварин. Ми не раз допомагали біженцям речами, та чим могли. Я вважаю, що це дуже важливо. Якою буде Україна після перемоги? Я вважаю, що Україна – це вже бренд у світі. І зараз бути українцем – це велика гордість. Я сподіваюся, що скоро ми переможемо, і Україна зацвіте новими барвами, і стане однією з найміцніших країн як в Європі, так і в світі. Моя мрія, та, думаю, мрія кожного вболівальника «Шахтаря», щоб ми зіграли на «Донбас Арені», і щоб там пролунав гімн України. Я сподіваюся, це скоро станеться», - підсумував футболіст.

Як повідомлялося, 16 лютого у Варшаві «гірники» зіграють свій перший матч плей-офф Ліги Європи проти французького «Ренна». Титульний партнер «Шахтаря» та перший легальний букмекер Parimatch Ukraine оцінив шанси команди зіграти в 1/8 фіналу турніру. Заряджай на своїх разом з Parimatch Ukraine!

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-