Президент Зеленський закликав американців  підтримувати Україну під час промови на Супербоулі

Президент Зеленський закликав американців підтримувати Україну під час промови на Супербоулі

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав американців підтримувати Україну під час своєї промови, яку транслювали на стадіоні перед Супербоулом-2023.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Надзвичайний і Повноважний Посол України в США Оксана Маркарова, передає Укрінформ.

«Вперше на одній з найважливіших і найпопулярніших для американців події прозвучали слова нашого президента Володимира Зеленського із закликом до американців підтримувати нашу справедливу боротьбу та також були вшановані українські герої - гравці Української ліги американського футболу, які захищають нашу країну. Відразу після відео зі зверненням президента на поле запросили представників ULAF Юрія Гундича, Романа Бугуславського, Дениса Полубінського та Афлі Вільямса», - написала Маркарова. 

Як повідомлялося, раніше НФЛ висловила підтримку Україні під час церемонії вручення нагород за підсумками сезону. Тоді теж вмикали звернення Зеленського.

Читайте також: Зеленський: Якби олімпійськими видами спорту були вбивства і ракетні удари, перше місце взяла б росія

Як повідомляв Укрінформ, у грудні ФІФА заборонила Зеленському виступити перед фіналом ЧС-2022 з футболу з меседжем миру.

Фото: facebook.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-