Футбольна команда «Динамо» U13 зіграє на двох турнірах у Нідерландах

Футбольна команда «Динамо» U13 зіграє на двох турнірах у Нідерландах

Укрінформ
Команда дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо» ім. Валерія Лобановського вікової категорії U13 (гравці 2010-го року народження) вирушили до Нідерландів, щоб взяти участь у двох престижних турнірах.

Спочатку підопічні Сергія Бондаря та Олександра Стужука виступлять у змаганнях DOVO/HatchTech WinterCup у місті Венендаал, які пройдуть 7 січня, передає Укрінформ. 

Участь у турнірі візьмуть 16 команд з п’яти країн – Нідерландів, Бельгії, України, Німеччини та Англії. Вони поділені на 4 групи по чотири колективи у кожній.

Динамівці потрапили до групи А разом із бельгійським «Гентом», нідерландскими «Девентером» та «Ейндховеном». За регламентом змагань найкраща команда з кожної групи вийде до півфіналу, а переможці цієї стадії позмагаються за головний трофей у фінальному поєдинку. 

Читайте також: «Динамо» та «Шахтар» проведуть спаринг з «Марибором»

Другий турнір пройде у місті Делфзейл 14-15-го січня. Серед учасників - дитячі команди топ-клубів Європи - амстердамського «Аякса», АЗ (Алкмаар), ПСВ (Ейндховен), мюнхенської «Баварії», дортмундської «Борусії», бельгійських «Брюгге» та «Генка», англійського «Тоттенгема» тощо.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-