Людмила Кіченок дебютує у топ-10 парного рейтингу WTA

Людмила Кіченок дебютує у топ-10 парного рейтингу WTA

Укрінформ
Українська тенісистка Людмила Кіченок після перемоги на турнірі в Цинциннаті оновила особистий рекорд, піднявшись на 10-те місце (+7 позицій) рейтингу WTA у парному розряді.

Людмила Кіченок - третя українська тенісистка у першій десятці парного рейтингу. Раніше на 9-ту позицію піднімалися Олена Татаркова (1999 рік) та Катерина Бондаренко (2008), передає Укрінформ.

Нинішнього року Нвдія чотири рази доходила до фіналу на турнірах WTA і завоювала два титули (Бірмінгем і Цинциннаті. Обидва разом - з Оленою Остапенко з Латвії). Загалом на рахунку Людмили сім парних титулів WTA.

Еліна Світоліна зберегла за собою 43-є місце у світовій класифікації в одиночному розряді та лідерство у національному рейтингу. Ангеліна Калініна піднялася на чотири рядки і повернулася до топ-50, посівши 49-те місце. Минулого тижня Калініна пройшла кваліфікацію на турнірі у Цинциннаті і зупинилася в першому колі основи, поступившись Елізі Мертенс.

Марта Костюк піднялася на 72-е місце (+2). Українка в Цинциннаті зіграла перший турнір після травми, отриманої на Вімблдоні, і, пройшовши відбірковий турнір, дійшла до другого кола основної сітки, де поступилася восьмій «ракеткці» світу Джессіці Пегулі.

Читайте також: Людмила Кіченок виграла турнір WTA у Цинциннаті у парному розряді

Даяна Ястремська опустилася на 86-те місце (-6). У Цинциннаті вона поступилася Петрі Мартич у першому колі кваліфікації, вперше у кар'єрі програвши п'ятий матч поспіль.

Фото: btu.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-