Тренер «Дніпра-1» Кучер: Нам не вистачило єврокубкового досвіду

Тренер «Дніпра-1» Кучер: Нам не вистачило єврокубкового досвіду

Укрінформ
Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував першу гру гру проти кіпрського АЕКа з Ларнаки (1:2) у плей-офф Ліги Європи УЄФА.

Наставник зазначив, що його команді, яка дебютувала в єврокубках, не вистачило концентрації та досвіду, передає Укрінформ.

«Ми ретельно готувалися, для нас це була перший офіційний матч, і, крім того це була перша єврокубкова гра. Ми казали, що у нас будуть помарки, і вони можуть бути для нас плачевними, адже це вже інший рівень, ніж ті команди, проти яких ми грали на зборах під час підготовки. Так воно і вийшло. Не вистачило концентрації, єврокубкового досвіду. Через це у першому таймі було важкувато. Але у перерві поговорили, випустили вперед Артема Громова. Стало у нас набагато краще виходити в атаці. Були хороші моменти, могли забивати не один і не два м'ячі. Було видно, що хлопці прагнули здобувати позитивний результат», - сказав Кучер.

Матч у відповідь пройде 25 серпня в Ларнаці. 

Читайте також: «Дніпро-1» програв АЕКу в матчі Ліги Європи УЄФА

Переможець протистояння «Дніпра-1» з АЕКом вийде до групового турніру Ліги Європи, невдаха виступить в основній сітці Ліги конференцій УЄФА.

Фото: scdnipro1.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-