На фронті загинув вихованець ДЮФШ «Динамо» Дмитро Півень

На фронті загинув вихованець ДЮФШ «Динамо» Дмитро Півень

Укрінформ
Футбольний клуб «Динамо» (Київ) із сумом зустрів звістку про загибель на фронті вихованця столичної команди Дмитра Півня.

Як повідомляє офіційний сайт «біло-синіх», Дмитро з дитинства мріяв стати професійним футболістом, записався до ДЮФШ «Динамо», але з ігровою кар'єрою не склалося. З моменту початку повномасштабної війни довго не роздумував і одразу записався до лав Збройних сил України, щоб захищати рідну землю від рашистських загарбників.

Не маючи бойового досвіду, Дмитро з позивним «Птаха» пройшов навчально-тренувальні збори, після чого у складі мотострілецького батальйону вирушив на Донецький напрямок, де знаходився «на нулі». У цей же час, як колишній футболіст, організовував із побратимами футбольні баталії, щоб хоч якось розважити себе за тих умов, у яких перебували хлопці.

Читайте також: Гутцайт: росіяни вбили 110 українських спортсменів та тренерів

Отримавши дозвіл від командира батальйону, на початку літа вирвався на кілька днів до Києва та розписався з коханою Оленою. А наступного дня після того, як новоспечена дружина отримала паспорт із новим прізвищем, надійшла звістка, що Дмитра не стало...

Поховають Дмитра Півня на Берковецькому цвинтарі у суботу, 6 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-