Тренер «Штурма» Ільцер: Продовжуємо вірити в сенсацію

Тренер «Штурма» Ільцер: Продовжуємо вірити в сенсацію

Укрінформ
Головний тренер футболістів австрійського «Штурма» Крістіан Ільцер прокоментував гру команди в матчі з київським «Динамо» (0:1) у першому матчі 3-го раунду відбору Ліги чемпіонів. 

Наставник австрійців зазначив, шо продовжує вірити ів успіх за сумою двох поєдинків.

«Ми ажніяк не недооцінювали «Динамо», але, на жаль, не показали на полі того динамізму, який продемонстрували проти «Зальцбурга». Були хороші 20 хвилин, за які ми мали виходити уперед. Знаю, що «Динамо» є великим фаворитом, говорив про це на передматчевій пресконференції. Все було абсолютно добре до 0:1. М'яч, який пропустили, нас збентежив. «Динамо» показало тоді контроль і клас. Кияни намагалися уповільнити гру у другому таймі і закрити простір. «Штурму» не вистачило якості, динамізму та свіжості в обороні. Ми хочемо виправити цей результат і продовжуємо вірити в сенсацію. Ми знали, як нам потрібно грати  проти киян, але сьогодні нам це не вдалося зробити. Але у цілому це була непогана гра», - сказав Ільцер.

Матч у відповідь відбудеться 9 серпня на арені «Грац-Лібенау» у Граці. Початок - о 21.30.

Читайте також: Матч у відповідь «Штурм» - «Динамо» розсудять арбітри зі Словаччини

Переможець протистояння «Динамо» - «Штурм» за сумою двох поєдинків вийде до раунду плей-офф Ліги чемпіонів, де 16/17 та 23/24 серпня зіграє з найкращою командою пари «Бенфіка» (Португалія) - «Мідтьюлланд» (Данія). Невдаха потрапить до групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Фото: derstandard.at.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-