Ващук: Вихід «Динамо» до Ліги чемпіонів психологічно важливий для країни

Ващук: Вихід «Динамо» до Ліги чемпіонів психологічно важливий для країни

Укрінформ
Ексзахисник київського футбольного клубу «Динамо» та збірної України Владислав Ващук поділився думками про сьогоднішній перший матч 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між динамівцями та австрійським «Штурмом».

Як повідомляє Sport Arena, Ващук наголошує на важливості виходу «Динамо» до Ліги у чемпіонів для всієї України, передає Укрінформ. 

«Шанси завжди є. Хочу, щоб у цій зустрічі «Динамо» перемогло і за підсумками двох зустрічей вийшло до наступного раунду кваліфікації, а потім - до Ліги чемпіонів. Таке досягнення буде психологічно важливим для країни. Це також буде важливим моментом для київського клубу у фінансовому плані. Так, перед очним матчем, «Штурм» у чемпіонаті Австрії переміг «Зальцбург» (2:1), а «Динамо» у товариському поєдинку програло «Евертону» (0:3). Але не думаю, що на цьому спарингу киян варто якось акцентувати увагу. Це зовсім різні матчі. У «Штурма», звісно, ​​непогана команда. Австрійці перебувають в ігровому тонусі. І підбір футболістів у них начебто непоганий. Прогнозів не даю, але, гадаю, перша гра може бути нічийною», - сказав Ващук.

Читайте також: Тренер «Штурма» Ільцер: «Динамо» - фаворит, але ми віримо в сенсацію

Перший поєдинок «Динамо» - «Штурм» відбудеться 3 серпня у Лодзі (Польща). Початок матчу - о 21.00.

Фото: dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-