Футболістки Англії та Бразилії розіграють першу в історії жіночу Фіналісіму

Футболістки Англії та Бразилії розіграють першу в історії жіночу Фіналісіму

Укрінформ
Жіночі збірні Англії та Бразилії з футболу візьмуть участь у першій в історії Фіналісімі - матчі між чемпіонками Європи та Південної Америки.

Як повідомляє інформаційне агентство Reuters, суперниці у майбутній жіночій Фіналісімі визначилися протягом минулого вікенду у фіналах континентальних першостей, передає Укрінформ.

Збірна Англії здобула головний трофей Євро-2022, обігравши у фіналі команду Німеччини (2:1 в овертаймі). Бразилія ж здолала Колумбію (1:0) у фіналі жіночого Кубка Америки.

Матч Англія - Бразилія зіграють на території Європи. Точні дата та місце проведення поєдинку будуть визначені пізніше, коли УЄФА та Південноамериканська футбольна конфедерація узгодять між собою всі організаційні питання.

Також Англійська футбольна асоціація оголосила про намір провести матч між збірною Англії з чинними чемпіонками світу США. Поєдинок має відбутися на стадіоні «Вемблі» 7 жовтня - після того, як новоспечена найсильніша команда Європи закінчить відбірковий цикл чемпіонату світу-2023.

Читайте також: Аргентина виграла Фіналісіму-2022, розгромивши збірну Італії

Як повідомляв Укрінформ, у чоловічому футболі матч Фіналісіми проводився тричі в історії. Цього року збірна Аргентини розгромила Італію (3:0) у першому матчі Фіналіссіми з 1993 року, коли трофей у матчі з Данією також здобули аргентинці.

Фото: AP.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-