«Шахтар» орендував тренувальний центр ФК «Легія» у Варшаві

«Шахтар» орендував тренувальний центр ФК «Легія» у Варшаві

Укрінформ
Донецький «Шахтар» підписав договір оренди та обслуговування з тренувальним центром  (TCL) польського футбольного клубу «Легія» з Варшави.

Угода розрахована на період від серпня до листопада 2022 року, передає Укрінформ. 

Комплекс було удостоєно звання «Найкраща спортивна споруда 2021 року» у престижному рейтингу Sport Biznes Polska. Він розташований за 20 хвилин їзди від Міжнародного аеропорту імені Шопена у Варшаві та за 30 хвилин від центру Варшави, включаючи стадіон «Легія», де «Шахтар» гратиме матчі Ліги чемпіонів. Тренувальний центр «Легії» також стане місцем, де «Шахтар» U19 проведе домашні поєдинки Юнацької ліги УЄФА.

Директор департаменту спортивного менеджменту «Шахтаря» Віталій Хлівнюк прокоментував домовленість: «На території тренувального центру «Легії» є все необхідне для підготовки «Шахтаря». У нашому розпорядженні буде два тренувальні поля з натуральним покриттям, критий манеж та велика тренажерна зала. Також тут є все для відновлення футболістів - басейн, джакузі, сауни. Ми зможемо користуватися просторим офісом та конференц-залою, а наш кухар працюватиме на власній кухні».

Читайте також: «Шахтар» зіграв внічию з «Утрехтом»

«Інфраструктура TCL дозволить «Шахтарю» проводити навчально-тренувальний процес на найвищому рівні, а зручне розташування стадіону й аеропорту скоротить час на логістику. Дякуємо «Легії» за гостинність і допомогу», - додав Хлівнюк.

Фото: facebook.com/fcshakhtar/photos.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-