Перед фіналом жіночого Євро Павелко провів зустріч з президентом УЄФА

Перед фіналом жіночого Євро Павелко провів зустріч з президентом УЄФА

Укрінформ
На запрошення Союзу європейських футбольних асоціацій президент УАФ, член виконкому УЄФА Андрій Павелко відвідав фінальний поєдинок жіночого Євро-2022 між національними збірними Англії та Німеччини на лондонському «Вемблі».

Перед поєдинком очільник Української асоціації футболу провів робочу зустріч із керівництвом УЄФА та ФІФА, під час якої обговорювалося питання важливості підтримки відновлення футбольних змагань в Україні на всіх рівнях, передає Укрінформ. 

Андрій Павелко особисто подякував президенту УЄФА Александеру Чеферіну за постійну підтримку української футбольної спільноти й України загалом з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів. 

«Александер чудово розуміє важливість відродження футбольних змагань у нашій країні і готовий цьому всіляко сприяти», - відзначив керівник УАФ. 

Перебуваючи на «Вемблі», Андрій Павелко мав можливість поспілкуватися з очільницею Міністерства закордонних справ Великої Британії та одним із головних кандидатів на посаду прем’єр-міністра країни Ліз Трасс. «Мав нагоду особисто подякувати пані Трасс за потужну підтримку України, яку ми отримуємо від Великої Британії з ініціативи Бориса Джонсона. Було приємно почути від Ліз Трасс слова про те, наскільки вона цінує дружбу наших країн й готова докласти зусиль для нашої перемоги», - сказав президент УАФ.

Приємно, що на фінальний матч жіночого Євро-2022 Ліз Трасс прийшла зі значком поєднання державних прапорів України та Великої Британії. 

Як повідомляв Укрінформ, головним арбітром цього поєдинку, який закінчився перемогою збірної Англії, працювала Катерина Монзуль. Її асистентами були Марина Стрілецька та польська колега Пауліна Барановська. 

Читайте також: Збірна Англії - переможець футбольного Євро-2022 серед жінок

«Наші арбітри вкотре довели свій високий професіоналізм і топ-рівень підготовки, який забезпечує українським рефері команда на чолі з Лучано Лучі», - зазначив Андрій Павелко.

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-