Де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» - «Штурм»

Де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» - «Штурм»

Укрінформ
Футболісти київського «Динамо» у першій грі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зустрінуться з австрійським «Штурмом» з Граца.

Пряма трансляція поєдинку відбудеться 3 серпня на ОТТ-платформі setantasports.com та в ефірі телеканалу Setanta Sports (лише у кабельних мережах). Початок зустрічі - о 21.00 за київським часом. Крім того, з 15-хвилинним запызненням матч покаже канал «2+2», повідомляє Укрінформ.

Перший матч для «біло-синіх» буде номінально домашнім. Як і у протистоянні з турецьким «Фенербахче», динамівці приймуть суперника на стадіоні Miejski польського міста Лодзь.

Зустріч обслуговуватимуть рефері із Франції. Суддівську бригаду очолить 33-річний Франсуа Летексьє, помічники на лінії - Сіріль Мюньє та Меді Рамуні, четвертий рефері - Жеремі Стіна.

Поєдинок у відповідь пройде у вівторок, 9 серпня, на Stadion Graz Liebenau у Граці, початок - о 21.30.

Переможець протистояння зіграє у раунді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, а команда, що програла, виступить на груповому етапі Ліги Європи.

Читайте також: У Ліверпулі відбувся благодійний футбольний матч на підтримку України

«Штурм» за підсумками минулого сезону чемпіонату Австрії посів друге місце у турнірній таблиці, поступившись першим місцем «Зальцбургу» і випередивши «Аустрію».

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-