Еліна Світоліна зустрілася з президентом Польщі Дудою

Еліна Світоліна зустрілася з президентом Польщі Дудою

Укрінформ
Українська тенісистка взяла участь у Другому саміті перших леді та джентельменів на запрошення першої леді Олени Зеленської.

Про це Еліна Світоліна розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Я хочу подякувати Олені Зеленській за запрошення взяти участь у Другому саміті перших леді та джентльменів та можливість звернутися до вас. Я рада бути сьогодні у Кракові зі справжніми друзями України – першою леді Польщі Агатою Корнгаузер-Дудою та президентом Анджеєм Дудою», - написала українська тенісистка.

Вона наголосила на тому, що українці згуртовані, як ніколи, а партнери повинні не переставати допомагати нам у боротьбі за свою незалежність.

«Ось уже 150 днів ми згуртовані, як ніколи, і кожен докладає зусиль на своєму фронті. Моя родина сьогодні – це вся Україна. Але я знаю, що під час війни ми знайшли справжні родини по всьому світу. Тому я звертаюся до Вас. 

Заради життя кожного українця, а це найцінніше, не переставати говорити, не переставати робити і не переставати допомагати. Ми, як і наші воїни, маємо воювати щодня, бо війна не закінчилась… Щоб зійшло українське сонце, треба разом перемогти темряву, - пояснила Світоліна.

Читайте також: Дуда: росія повинна програти у війні з Україною

Як повідомлялося, українська тенісистка Еліна Світоліна стала амбасадором президентського фонду UNITED24 і представляє інтереси України у світі на тлі повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні за ініціативи дружини Президента Олени Зеленської проходив Другий міжнародний саміт перших леді та джентльменів. На заході обговорювали повоєнне майбутнє України та світу.

Фото: facebook.com/elinasvitolinaofficial

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-