Зінченко: Перейшовши до «Арсенала», я здійснив свою дитячу мрію

Зінченко: Перейшовши до «Арсенала», я здійснив свою дитячу мрію

Укрінформ
Універсальний футболіст збірної України Олександр Зінченко дав своє перше інтерв’ю офіційному сайту лондонського «Арсенала» після свого переходу до лав «канонірів» з «Манчестер Сіті».

Олександр зазначив, що з дитинства мріяв виступати у складі «Арсенала», передає Укрінформ. 

«Я з дитинства хотів грати у складі «Арсеналу», адже захоплювався грою за цей клуб Тьєррі Анрі та молодого Франсеска Фабрегаса. Можна сказати, що я здійснив свою дитячу мрію. В «Арсеналі» чудова атмосфера! Ще в «Манчестер Сіті» мені казали багато добрих речей про гравців, медичний персонал «Арсеналу», кухарів, інших працівників клубу. Головний тренер «канонірів» Мікель Артета відіграв найважливішу роль у моєму рішенні. Я працював з ним у Манчестері. Із першого дня в «Сіті» я знав, що він дуже хороший тренер. Раніше до «Арсенала» з «МанСіті» перейшов Габріель Жезус. Він мій великий друг. Хотів би сказати, що він також певною мірою також вплинув на моє рішення. Ми з ним завжди на зв’язку», - розповів Зінченко. 

Читайте також: Зінченко офіційно став гравцем «Арсеналу»

Як повідомляв Укрінформ, з «Манчестер Сіті» олександр Зінченко виграв 4 чемпіонати Англії, 1 Кубок Англії, 4 Кубки англійської ліги та 1 Суперкубок Англії, а також виходив у фінал Ліги чемпіонів.

Фото: arsenal.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-