Футболісти «Динамо» готуються до матчу-відповіді з «Фенербахче»

Футболісти «Динамо» готуються до матчу-відповіді з «Фенербахче»

Укрінформ
Наступного дня після першого матчу кваліфікації Ліги чемпіонів з «Фенербахче», який завершився у польському місті Лодзь з рахунком 0:0, головний тренер футболістів київського «Динамо» Мірча Луческу надав своїм підопічним вихідний.

Тим не менше, добровільно на вечірнє тренування вийшли ті гравці, які не брали участі у матчі чи провели на полі небагато часу. Учора команда провела повноцінне тренування у повному складі, передає Укрінформ. 

Заняття включало всебе відновлювальн та тактичну роботу. На теорії, під час якої на гравців чекав півторагодинний розбір першого матчу з турецьким клубом, тренери вказали гравцям на помилки у першій зустрічі.

Ни полі гравці виконали вправи у квадратах, відпрацювали командні тактичні дії в обороні та атаці з урахуванням роботи над помилками, а також удари по воротах.

На тренуванні «біло-синіх» була присутня родина хавбека Сергія Сидорчука. Після заняття на газон вийшли діти капітана, щоб пограти у футбол зі своїм татом. Наймолодшому з дітей лише чотири місяці, і це був його перший вихід на футбольне поле.

Читайте також: Хавбек «Динамо» Вербич: У Стамбулі буде гаряче

Нагадаємо, матч-відповідь 2-го кваліфікаційного раунду ЛЧ «Фенербахче» - «Динамо» відбудеться в середу, 27 липня, у Стамбулі.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-