У Польщі зіграють благодійний баскетбольний матч для допомоги Україні

У Польщі зіграють благодійний баскетбольний матч для допомоги Україні

Укрінформ
Учасниками матчу стануть колишні й діючі баскетболісти разом з представниками селебриті.  

Творче об’єднання «Lemniskata» та гуманітарний штаб волонтерської допомоги «РестоVратор. Картопляні війська» оголошують про проведення у Польщі благодійного feat-game, баскетбольного матчу, участь в якому візьмуть представники шоубізнесу та українські баскетболісти, повідомляє Укрінформ.

Гра відбудеться за підтримки ФБ «Будівельник-Київ», усі запрошені баскетболісти – чинні або колишні грачі клубу: Станіслав Медведенко(чемпіон України, дворазовий чемпіон НБА), Олександр Фурс(майстер спорту міжнародного класу), Володимир Конев(член збірної України), Михайло Анісимов(член збірної України), Юрій Кондраков.

Їм протистоятимуть T-FEST(український репер, учасник об’єднання «Lemniskata»), Слава Комісаренко(артист, стенж-ап комік), MAKRAE(виконавець і автор пісень, саундпродюсер, родом з Чернівців), BARZ(виконавець і автор пісень, саундпродюсер, родом з Дніпра), Діма Налім(діджей, КО «Наші Люди»), Денис Klepa(КО «Наші Люди»).

«Ми з партнерами з творчого об’єднання «Lemniskata» шукаємо нові форми, які можуть зацікавити глядача. Це перша спроба з баскетболом та шоубізнесом. Відомі люди повинні отримати фаховий майданчик, щоби використовувати своє ім'я на підтримку України, ми такий майданчик надаємо», - пояснив співорганізатор акції та журналіст Микола Васильков.

За словами Станіслава Медведенка, він без вагань погодився взяти участь у  такій акції на підтримку України.

«Я з великим задоволенням погодився взяти участь у такій оригінальній акції. По-перше ми зберемо допомогу, яка так необхідна зараз в Україні. А по-друге перевіримо, наскільки вправні у баскетболі сучасні репери. Проти американських музикантів мені доводилося грати, а от з нашими вийду на майданчик уперше. Приємно буде скласти кампанію молодим баскетболістам «Будівельника», клубу, за який я провів чудові сезони на початку кар'єри», - сказав дворазовий чемпіон НБА.

Читайте також: У Канаді також розпочали збір коштів на Bayraktar для України

Гроші від продажу квитків, а також від пожертв та проведення аукціонів підуть на задоволення потреб українців. Гра відбудеться у Варшаві 23 липня 2022 року у спорткомплексі Hala Sportowa «Koło». Квитки придбати можна на сайті події.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-