НОК України провів у Гостомелі Олімпійський день

НОК України провів у Гостомелі Олімпійський день

Укрінформ
«Борись, перемагай - мир для України здобувай!» - під таким гаслом пройшов Олімпійський день-2022 у Гостомелі.

Як повідомляє пресслужба Національного олімпійського комітету України, під час заходу голова відділення НОК України у Київській області Ігор Малинський за дорученням президента організації олімпійського чемпіона Сергія Бубки відзначив діячів фізичної культури і спорту та меценатів області, передає Укрінформ.

Учасниками Олімпійського дня стали відомі вітчизняні олімпійці - борець Валерій Андрійцев, легкоатлетки Наталя Пигида та Дар'я Михайлова, боксери Анна Лисенко та Володимир Матвійчук.

Родзинкою заходу стала реалізація проєкту НОК України OlympicLab за напрямом «Чат з чемпіоном», до якого в онлайн режимі приєдналася польська ковзанярка Луїза Злотковська.

По завершенню спортивної частини всі учасники отримали олімпійські подарунки від НОК України та солодощі від організаторів заходу.

Читайте також: НОК України засудив участь Віктора Петренка у льодовому шоу у сочі

Проведення Олімпійського дня у Гостомелі підтримали, зокрема, благодійні фонди «Майбутне - дітям» та «Ми вдома», ФК «Кудрівка», ГО «Моя громада», ТОВ торговий дім «Вина світу», ГО «Ірпінський червоний хрест для тварин», мережі автозаправних станцій «КЛО», ГО «За своїх», ГО «Гостомель майбутнє», ГО «Янгол охоронець», СК «Дзюдока» та «Бойова жаба».

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-