Українська спортивна делегація зустрілась з конгресменом США Гері Палмером

Українська спортивна делегація зустрілась з конгресменом США Гері Палмером

Укрінформ
США докладає максимум зусиль, щоб посилити допомогу Україні. 

Про це заявив американський конгресмен Гері Палмер під час зустрічі з українською спортивною делегацією на ХI Всесвітніх іграх в Бірмінгемі, передає Укрінформ. 

У зустрічі взяли участь спортсмени, тренери з кікбоксингу, представники Мінмолодьспорту та президент Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор (IWGA) Хосе Перурена.

Гері Палмер висловив підтримку українській команді та всьому українському народові у складні часи російської військової агресії, запевнив, що докладатиме  максимальних зусиль щодо збільшення допомоги Україні з боку уряду США.

За дорученням міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта представники делегації Мінмолодьспорту поінформували учасників зустрічі про стан спортивної сфери в умовах повномасштабної війни.

Обговорювалися питання надання допомоги українському спорту, зокрема, залучення світової спортивної спільноти до відновлення зруйнованої спортивної інфраструктури та підтримки в організації тренувань українських спортсменів в умовах війни.

Читайте також: Гутцайт: З початку року українські атлети вибороли понад 1000 медалей

Українська делегація відзначила важливість чіткої позиції IWGA щодо відсторонення російських спортсменів від участі у Всесвітніх іграх та спільного з оргкомітетом Ігор рішення перераховувати з кожного проданого квитка один долар на користь українського спорту.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-