Захисник «Динамо» Караваєв: Ретельно готуємося до матчів з «Фенербахче»

Захисник «Динамо» Караваєв: Ретельно готуємося до матчів з «Фенербахче»

Укрінформ
Правий захисник київського футбольного клубу «Динамо» Олександр Караваєв підбив підсумки швейцарського етапу передсезонних зборів команди та поділився очікуваннями від протистояння з турецьким «Фенербахче» у кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА.

Гравець, зокрема, зазначив, що український клуб має всі шанси пройти турецьку команду, передає Укрінформ. 

«Не можу сказати, що ми нині готові на сто відсотків, однак уже підходимо до високого рівня фізичної готовності. В останній контрольній грі у Швейцарії «Динамо» продемонструвало більш злагоджену взаємодію. Ми переносимо на поле те, що відпрацьовуємо на тренуваннях, і з кожним днем набираємо форму... Подивилися контрольну гру «Фенербахче» з «Партизаном». Мушу сказати, що це організована команда, де помітний почерк тренера, з яким ми перетиналися минулого сезону в Лізі чемпіонів, коли він очолював «Бенфіку». Вважаю, що жереб звів у цьому раунді кваліфікації дві найсильніші команди - «Динамо» та «Фенербахче». Тому буде дуже складна гра. Але у нас є всі шанси пройти далі, адже ми дуже ретельно підходимо до цього протистояння», - заявив Олександр.

Читайте також: «Динамо» перемогло «Люцерн» у контрольному матчі

Як повідомляв Укрінформ поєдинки другого кваліфікаційного раунди ЛЧ між «Динамо» та «Фенербахче» пройдуть 20-го та 27 липня.

Фото: fcdynamo.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-