Футбольний клуб «Агробізнес» пропустить сезон-2022/2023

Футбольний клуб «Агробізнес» пропустить сезон-2022/2023

Укрінформ
Футбольний клуб української Першої ліги «Агробізнес» з міста Волочиськ Хмельницької області офіційно не братиме участь у сезоні 2022/2023 років.

Пресслужба клубу повідомляє, що таке рішення пов'язане з повномасштабним вторгненням рф в Україну, передає Укрінформ. 

«ПФЛ запропонувала опцію, яка дозволяє в умовах воєнного часу, відмовившись від участі в змаганнях ПФЛ, зберегти професіональний статус клубу та відновити участь у змаганнях в наступних сезонах. Цим, окрім «Агробізнеса», вже скористалася низка клубів Першої ліги. Нині наші орієнтири перелаштовані на захист України від загарбників, допомогу тим, хто відстоює нашу незалежність.

Частина представників нашого клубу поповнила ряди ЗСУ і захищають країну зі зброєю в руках. Зокрема, це засновник ФК «Агробізнес» Олег Собуцький, віцепрезидент клубу Андрій Донець, тренер Сергій Добропольський, адміністратор команди Володимир Дузь, керівник з роботи з уболівальниками Сергій Чиж та його син, дитячий тренер «Агробізнес-ДЮСШ» Сергій Чиж (молодший), фінансовий директор Роман Глущак, працівники у структурі клубу Роман Моха, Роман Пукас.

В таких нелегких умовах важко перелаштуватися на активну футбольну діяльність», - йдеться в заяві.

Також відзначається, що «Агробізнес» планує залишити за собою статус професіонального клубу та повернутися до змагань у наступному сезоні.

Читайте також: З першої ліги в УПЛ можуть піднятися чотири кращі клуби

«ФК «Агробізнес» продовжує функціонувати. Повністю підтримується інфраструктура клубу, доглядаються футбольні поля, майданчики, збережені робочі місця в структурі клубу, тренерам, футболістам, адміністрації, усім працівникам виплачується заробітна плата. Повністю забезпечується розвиток дитячо-юнацького футболу у нашому краї. Майбутні футбольні зірки різних вікових груп з «Агробізнес-ДЮСШ», незважаючи на воєнний час, активно тренуються, розвивають свою майстерність, і беруть участь у дитячих турнірах», - зазначає пресслужба клубу.

Фото: fcab.com.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-