Тренер баскетболістів Північної Македонії: Ми надто м'яко увійшли у гру

Тренер баскетболістів Північної Македонії: Ми надто м'яко увійшли у гру

Укрінформ
Головний тренер збірної Північної Македонії з баскетболу Драган Баїч після домашньої поразки від України у відборі чемпіонату світу-2023 (68:73) висловив задоволення діями своїх підопічних.

Разом з тим, він зауважив, що його уоманда надто м'яко та повільно розпочала матч, передає Укрінформ. 

«Вітаю Україну з перемогою і хочу подякувати глядачам, які прийшли повболівати за нас. У першій чверті ми пропустили дуже багато очок - 35. У них був «кидковий» настрій, а ми надто м'яко та повільно увійшли до гри. Ми були обмежені на деяких позиціях і змушені були шукати альтернативні рішення. Україна має досвідчених гравців, які зуміли покарати нас за те, що ми грали не дуже енергійно. Ми повернулися в гру у другій чверті і скоротили відставання до «мінус десяти». У другій половині зустрічі ми вийшли на майданчик більш впевненішими і зуміли виявити характер. Зрештою, я маю бути задоволений цією грою, особливо з урахуванням того, що ми приїхали з Іспанії і провели лише одне тренування. Я пишаюся своїми баскетболістами і тим, що треную їх», - сказав Баїч після закінчення світової кваліфікації для своєї збірної.

Читайте також: Михайлюк встановив особистий рекорд результативності за збірну України

У відбірковій групі G залишилося провести лише один матч - Україна - Іспанія, який пройде 7 липня у Ризі. 

Турнірне становище команд: Грузія - 10 очок (після 6-ти ігор), Іспанія - 9 (5), Україна - 8 (5), Північна Македонія - 6 (6).

Фото: fbu.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-